Riooldetectie

Filippo auto

Vakkundig, VOORDELIG & SNEL! CEESFILIPPO.NL Bel NU:  06 - 51 59 83 90

Ontstoppen van uw riool, doucheputje, wasmachine-afvoer etc. Bel nu.

Door gebruik te maken van zend- en ontvangsttechniek zijn wij in staat uw rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen. Dit bespaart veel graaf-, hak- en breekwerk.

In de praktijk komt het nogal eens voor dat een tekening ontbreekt of niet klopt. Een normale riool verstopping kan over het algemeen zonder zend- en ontvangsttechniek worden opgelost, maar wat als er een obstructie in uw afvoer zit? En nog erger, als deze opgesloten ligt onder uw mooie betegelde betonvloer. Er zijn bedrijven die dit karwei graag voor u, gewapend met een sloophamer, willen opknappen. Om dan nog maar niet te spreken over de hieraan verbonden kosten.

In dit toch al schrijnende geval, zou het een mooie zaak zijn als u tot op de centimeter nauwkeurig wist waar de genoemde obstructie zich bevindt en ook nog eens kon zien op welke diepte deze zit. De reparatiewerkzaamheden worden tot een minimum beperkt, uw vloer wordt niet willekeurig opengebroken en niet onbelangrijk... de kosten blijven beperkt!

Door middel van detectieapparatuur in combinatie met camera inspectie, zijn wij in staat dit soort problemen op te lossen voor een betaalbare prijs.

Onze vakmensen zijn niet alleen snel en professioneel, wij werken bovendien tegen zeer voordelige tarieven.

Wilt u een afspraak maken? Bel ons op 06 - 51 59 83 90.
In overige gevallen kunt u via e-mail contact opnemen.

Rioolservice voor:

Filippo verhelpt ontstoppingen in: 
Kennemerland - Velserbroek - Haarlem - Beverwijk - Castricum - IJmuiden - Heemskerk - Akersloot - Limmen - Heiloo - Bloemendaal - Heemstede - Uitgeest - Santpoort - Wijk aan Zee - Wormerveer - Krommenie - Assendelft

SNEL&VEILIG BETALEN

thumb Yourpos CCV VX670 mobiele pin automaatPINNEN

 

Adresgegevens

Ontstoppingsbedrijf Cees Filippo

Adres: Strengweg 8

1969 MG Heemskerk


Tel. Heemskerk: 0251 - 764 466

Tel. Velsen: 023 - 620 1102

Mobiel: 06 - 51 59 83 90

Privacyverklaring (pdf)

Algemene Voorwaarden

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.